`

Over ons

Wie zijn wij?

De HvA-opleidingen Communicatie en Media, Informatie en Communicatie (vanaf september 2018 Creative Business) leiden studenten op tot mediamakers, communicatieprofessionals, creatieve marketeers, redactiekoningen en alles daartussenin. Ze lopen tijdens onze vierjarige bachelorstudies meerdere stages, gedurende langere en kortere periodes, en doen vaak een afstudeeronderzoek in opdracht van of binnen een bedrijf of organisatie. De korte stageperiode van 10 weken start doorgaans in november en de langere stage van 6 maanden start vaak in februari of september. Afstuderen doen onze studenten doorgaans vanaf februari, maar er zijn altijd studenten die eerder of later afstuderen.

Onze communicatiestudenten weten alles over organisaties en merken. Ze bedenken communicatiestrategie├źn en ze weten middelen en media op een innovatieve en creatieve wijze in te zetten.

Onze mediastudenten zijn de allround mediaprofessionals van morgen. Ze leren alles over productie, redactie en marketing van crossmediale uitingen. Ze denken na over de invloed van media en zetten die kennis in om mediaproducten sterk en relevant te maken.

De MIC- en CO-stagebank stagebank is de plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Studenten vinden hier stages en opdrachten voor afstudeeronderzoeken. Bedrijven en organisaties bieden hier eenvoudig hun stageplekken aan waarop studenten direct kunnen solliciteren.