`

Bedrijven

Vind de meest geschikte stagiair of afstudeerder

Het inzetten van een stagiair vergt een portie lef en vertrouwen, maar het zorgt vervolgens ook voor een bak aan nieuwe mogelijkheden en inzichten. Bij het zoeken van die stagiair kun je het beste dicht bij de bron zitten. Daarom bieden we als hogeschool onze media- en communicatiestudenten en je als organisatie in deze branche een handige stagebank aan. Onze studenten volgen tijdens hun studie meerdere stages. In het begin van hun studie voor een korte periode van enkele maanden en naar het einde van hun studie zoeken ze stageplekken van veelal een half jaar. Kortom, voor elke stagevacature vind je hier een geschikte student.


We weten waar onze studenten naar op zoek zijn en we weten wanneer ze die stages zoeken. We kunnen daarom snel eventuele vragen beantwoorden en we help je graag de beste stagiair bij je opdracht te vinden.


Registreer via onderstaande button en je kunt direct stages plaatsen. Antwoorden van potentiële stagenemers komen automatisch bij je terecht en je houdt zelf de controle over je vacatures.

Registreer direct