Algemene voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden
De MIC en CO stagebank micencostagebank.nl is een branded versie van stageafstudeerportal.nl (S.T.A.P.) voor de opleidingen MIC en CO van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Stageafstudeerportal.nl (S.T.A.P.) wordt beheerd door ContentForces Nederland BV.

ContentForces Nederland BV is eigenaar van het S.T.A.P. platform (stageafstudeerportal.nl).

Organisaties die op zoek zijn naar stagiairs (stagebedrijven) zijn vrij om van de service gebruik te maken zolang de stage- en afstudeeropdrachten relevant zijn voor de studenten van de deelnemende scholen. Om gebruik te maken van de service moet een organisatie zich registreren. Organisaties die op zoek zijn naar stagiairs zijn vrij om van de service gebruik te maken zolang de stage- en afstudeeropdrachten relevant zijn voor de studenten van de deelnemende scholen. Om gebruik te maken van de service moet een organisatie zich registreren.

Studenten kunnen op stagevacatures of afstudeeropdrachten reageren door via mail contact op te nemen met de organisatie die de stage aanbiedt. Het versturen van CV's en Motivatiebrieven is de verantwoordelijkheid van de student en geschiedt zonder tussenkomst van de stagebank. Op de servers van de stagebank worden dus geen CV's en Motivatiebrieven opgeslagen.

Contentforces Nederland BV is geen partij bij een eventuele overeenkomst tussen organisatie en student.

Contentforces Nederland BV behoudt zich het recht om vacatures, logins van bedrijven en studenten te verwijderen.

Contentforces Nederland BV rapporteert aan HvA, opleidingen MIC en CO, periodiek hoeveel bedrijven zich geregistreerd hebben en verstrekt aan de opleiding de contactgegevens van de bedrijven.

Contentforces Nederland BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van de dienst door haar gebruikers (studenten of stagebedrijven) dan wel uit onrechtmatige daad of anderszins.